Over ons

Wij zijn Maarten en Lobat Kraijenoord met een hart voor kinderen. Samen hebben wij twee zonen en sinds 2015 kwamen drie kinderen uit één gezin op ons pad, twee broertjes en hun zusje. Een divers gezin uit Rijnsburg die geniet van het samenzijn in de hectiek van het leven.

Met de opening van De Stal zijn we bereid om meer kinderen in ons gezin op te nemen. Wij geloven in de kracht van koppelplaatsing. Dit houdt in dat het onze voorkeur heeft om kinderen uit één gezin samen te plaatsen in één pleeggezin. Vooral de onderlinge veiligheid en steun van elkaar motiveert ons om de kinderen samen te willen plaatsen. Dit is ook erkend door het Landelijk Pleegzorg Panel.

Het verlangen om pleegouders te worden en de toekomst voor kinderen te veranderen heeft een geschiedenis. Lobat Kraijenoord weet als geen ander hoe het is om als kind niet gekend te worden en geen liefde te ontvangen. Haar levensverhaal heeft ze opgeschreven in een boek met de titel "Eindelijk mijn kopje thee". Dit boek vertelt het verhaal van haar innerlijke strijd om te overleven en het gevecht met de buitenwereld die niets lijkt te zien. Daar is de kracht ontstaan om een ieder te willen zien.

welcome